VIDEO Mladić s dva noža bježao po Splitu, hvatalo ga desetak policajaca

0
2
VIDEO Mladić s dva noža bježao po Splitu, hvatalo ga desetak policajaca


DESETAK policajaca hvatalo je jučer poslijepodne po splitskim kvartovima Plokitama i Sućidru mladića koji je u rukama držao hladno oružje, jedno veće i jedno manje sječivo. Scena je zaprepastila građane, piše Dalmatinski portal.

Policajci su slijedili mladića na udaljenosti od desetak metara. Ustuknuli bi kako bi se okrenuo prema njima i zamahnuo. Pokušavali su ga urazumiti. Nagovarali su ga da odbaci noževe, no bez rezultata.

Pretrčao je preko ceste, oni za njim. U jednom trenutku se čuje i kako policajac viče da će pucati.

“Oko 15.48 zaprimili smo dojavu kako ulicom hoda muškarac koji u ruci nosi nož nakon čega je ušao u prodavaonicu i uzeo drugi nož te izašao na ulicu. Na teren je odmah upućeno nekoliko policijskih ophodnji kako bi pronašli muškarca.

Pronađen je nakon dvadesetak minuta. Upućena mu je zapovijed da se zaustavi i baci noževe. Odbio je zapovijed policijskih službenika radi čega su nad njim uporabljena sredstva prisile, sprej, tjelesna snaga i sredstva za vezivanje.

Odveden je na pregled liječniku, a u ovom trenutku je u službenim prostorijama i nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje. U ovom događaju nije bilo ozlijeđenih osoba”, naveli su u PU splitsko-dalmatinskoj.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source link

Facebook Komentari