Klub ispao iz Premier lige, predsjednik ga napustio zbog privatnih razloga

0
2
Klub ispao iz Premier lige, predsjednik ga napustio zbog privatnih razloga


SHEFFIELD UNITED subotnjim je porazom od Wolverhamptona 1:0 izgubio i matematičke šanse za ostanak u Premier ligi. Šest kola prije kraja ima 14 bodova, odnosno nedostižnih 19 manje od 17. mjesta koje donosi spas.

Slučajno ili ne, istog dana kao i bez premierligaškog statusa klub je ostao i bez predsjednika. Saudijski princ Musaad Bin Khalid Al Saud, s 28-godina najmlađi predsjednik u Premier ligi, objavio je da odlazi iz osobnih razloga.

“Bilo mi je apsolutno zadovoljstvo i privilegij biti predsjednik ovog velikog kluba i uvijek sam se pokušavao držati njegovih vrijednosti te djelovati kao istinski skrbnik. Preblago je reći da sam razočaran raspletom sezone, ali vjerujem da imamo svijetlu budućnost i da ćemo se opet vidjeti i zdravi zajedno navijati na Bramall Laneu”, napisao je u priopćenju.

Ipak, odlazak predsjednika ne znači da je klub ostao bez arapskih milijuna. Vlasnik i dalje ostaje princ Abdullah bin Mosa’ad bin Abdulaziz Al Saud, Musaadov punac. Mjesto predsjednika privremeno će preuzeti Yusuf Giansiracusa, odvjetnik i poslovni partner obitelji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source link

Facebook Komentari