Lepa Brena se u petak družila s Bandićem: Bio je dobro raspoložen i umjeren u jelu

0
7
Lepa Brena se u petak družila s Bandićem: Bio je dobro raspoložen i umjeren u jelu


LEPA Brena danas se na Instagramu oprostila od Milana Bandića zajedničkom fotografijom te napisala da su se družili nekoliko sati prije njegove smrti.

Budući da pjevačica na Instagramu objavljuje snimke s putovanja, nije bilo jasno gdje su se i kada družili Bandić i Brena.

Za objašnjenje objave o druženju slavne pjevačice i preminulog gradonačelnika pitali smo PR menadžericu Lepe Brene Ivanu Đorđević, te smo dobili potvrdu od pjevačice koja se trenutno nalazi u Italiji.

“U petak navečer smo bili u Zagrebu s naših par prijatelja iz Zagreba na privatnoj večeri. Bili smo 2 sata u Zagrebu i nastavili put. Bandić je bio dobro raspoložen i kao i uvijek bio je umjeren i u jelu i u piću. Baš smo tužni što je preminuo”, kazala je Lepa Brena za Index. 

“Dragi naš Milane. Bila nam je velika čast i zadovoljstvo što smo te poznavali i što smo se s tobom družili. Uvijek si bio jedinstven i imao si tu veličinu da smo uvijek učili mnogo od tebe. Nažalost, prošlo je samo nekoliko sati od našeg posljednjeg druženja i tvoj govor koji ćemo zauvijek pamtiti o prijateljstvu, ljubavi, poštovanju i obitelji. Počivaj u miru, neka ti je vječna slava. Brena&Boba”, stoji u njezinoj objavi koju je danas postavila na Instagram.

Slika koju je objavila nastala je 2019. godine. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source link

Facebook Komentari