Mandžukić je stigao u Milano. Pogledajte kako su ga navijači dočekali

0
2
Mandžukić je stigao u Milano. Pogledajte kako su ga navijači dočekali


MARIO Mandžukić sletio je u Milano, gdje bi večeras ili sutra ujutro trebao obaviti liječničke preglede i potpisati ugovor s talijanskim velikanom.

Hrvatski napadač je na aerodrom u Milanu sletio nešto nakon 19:30, a tamo su ga dočekali znatiželjni novinari i navijači koji su pjevali navijačke pjesme, očito oduševljeni činjenicom da će hrvatski napadač doći u njihov klub.

Snimku Mandžukića na aerodromu objavio je poznati talijanski novinar Antonio Vitiello koji detaljno prati zbivanja u Milanu. 

Na Milanovim navijačkim stranicama pojavile su se i brojne druge snimke, a među njima je i ova.

Nedugo nakon slijetanja Mandžukić je sjeo u Jeep s djelomično zatamnjenim staklima iz kojeg se nasmijao novinarima dok je auto odlazio s aerodroma.

Pojavili su se i videozapisi koji prikazuju kako je Mandžukić dočekan nakon što je u automobilu napustio stadion. Talijanski mediji pišu kako su mu navijači skandirali: “Grande Mario!”

Liječničke preglede odradit će sutra ujutro, a odmah nakon toga i potpisati ugovor s Milanom do kraja tekuće sezone. Potpisat će ugovor vrijedan 1.8 milijuna eura do kraja sezone uz opciju produljenja na još jednu cijelu sezonu za 3.6 milijuna eura.

Hoće li do produženja doći, ovisi o tome hoće li ispuniti ugovorom propisane uvjete za produljenje ugovora, a to su zasad nepoznat broj nastupa i plasman momčadi u Ligu prvaka. 

U Milanu će ga dočekati Zlatan Ibrahimović i Ante Rebić kao duo nogometaša balkanskih korijena, a o razlozima sastavljanja tog terceta pisali smo ranije danas. 

Grafika: Sofascore za IndexSport

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source link

Facebook Komentari