Dino Rađa objavio fotke s operacijskog stola: “Posljedice koje svačija karijera nosi”

0
3
Dino Rađa objavio fotke s operacijskog stola:


DINO RAĐA na Instagramu je objavio da je prije tri mjeseca podvrgnut transplantiranju matičnih stanica u koljena. Bivši košarkaš na Instagramu je napisao da je prezadovoljan rezultatima te da mu je zahvat preporučio bivši ministar Dragan Primorac.

“Svi znaju za dobre stvari koje obilježe nečiju karijeru. Trofeji, titule, pobjede, porazi i tako dalje. Međutim imaju i neke posljedice koje svačija karijera nosi. Nekom manje, a nekom više, ali u biti svakome. Dosta mojih suigrača i poznanika je mijenjalo kukove, kolina, operiralo leđa i ko zna šta još. Tako nisan ni ja iznimka osim šta još uvik nisan u fazi zamjene, ali san odavno u fazi održavanja kolina”, započeo je ispovijest na Instagramu.

“Kako medicina napreduje tako san pokuša novu metodu matičnih stanica prije otprilike 3 miseca. Metoda je sljedeća. Izvadi se iz struka malo sala i onda se pročisti i matične stanice izvučene idu nazad u kolina. Čitava procedura traje 45 minuta plus par sati ostaješ na hlađenju kolina. Desno kolino koje me dva miseca nezgodno bolilo i to u mirovanju, a ne u pokretu, prestalo je ka da si na vatru prolija vodu. Livo koje je inače bilo operirano i stalno problematično, polako se smiruje i skoro ništa više ne boli. Tako da su moja iskustva odlična. Idemo dalje dok ponovo ne zatreba. Fala Draganu Primorcu na preporuci”, napisao je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source link

Facebook Komentari