VIDEO Ovako je izgledao zadnji dan chefova volontera u Petrinji

0
5
VIDEO Ovako je izgledao zadnji dan chefova volontera u Petrinji


KUHARIMA volonterima srijeda je bila posljednji dan u Petrinji. 

Od četvrtka preuzima prehranu u Petrinji, i kad je riječ o pripremi i kad je riječ o podjeli hrane. Kako će točno izgledati, još nije posve jasno jer s ugostiteljima idu i pokretne kuhinje iz kojih se dva tjedna dijelila hrana. 

Svog posljednjeg dana kuhari volonteri su po posljednji put dijelili obroke građanima Banije i ljudima koji tamo volontiraju. Dijelili su uglavnom Pleterove obroke, no kuhari volonteri iz Dalmacije, članovi Kluba kuhara iz Splita, koji su u Petrinji još od potresa, napravili su chilli con carne i dijelili ga ljudima. 

Oproštaj kuhara od Petrinje bio je prilično emotivan, a prije nego što su pospremili svoju opremu, neki su od njih podijelili svoje dojmove s nama.

Marin Rendić, chef restorana Apetit by Marin Rendić i Marin Medak, šef udruge ugostitelja i chef RougeMarina, koji su već istog popodneva skupa s Matom Jankovićem i još nekolicinom chefova pokrenuli cijelu priču, rekli su nam da ovo nije zbogom te da će se uskoro vratiti u Petrinju s nekim novim načinima pomoći ljudi s Banije. 

Pogledajte kako je izgledao oproštaj kuhara s Petrinjom i što su nam rekli.

Pogledajte i što je čovjek iz Petrinje rekao o obroku Pletera i o kuharima volonterima koji odlaze iz Petrinje.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source link

Facebook Komentari