U Glini dosad postavljeno 197 mobilnih stambenih objekata

0
2
kontejner, potres, vojska, stambeni objekti


Potpredsjednici Vlade RH Tomo Medved i Boris Milošević u srijedu su obišli Glinu i okolno područje gdje je dosad postavljeno 197 mobilnih stambenih objekata, a radom je započet najveći gospodarski subjekt u Glinima, Drvni centar.

U razgovoru s gradonačelnikom Gline Stjepanom Kostanjevićem informirali smo se o premiještanju prostorije glinske gradske uprave koja će se zbog naknadnih potresa s pričuvnim lokacijama preseliti u prostore u kontejnerima i tamo nastaviti s radom, objavljeno na službenoj internetskoj stranici Stožera Civilne zaštite, potresinfo.gov. hr

Petrinja, potres

Najavljeno je da će od sutra, 14. siječnja, u 12 sati, prehranu stanovništva iu Glini preuzima tvrtka Pleter, a hrana će se, kao i dosada, dijeliti na lokaciji ŠRC Banovac.

Na sastanku se razgovaralo io smještaju kućanstava u mobilne stambene objekte koji se uzurbano postavljaju. Do sada je na području Gline u organizaciji Stožera Civilne zaštite postavljeno 167 mobilnih stambenih objekata, a njih 30 privatnih inicijativa.

Gradonačelnik Kostanjevićem također je izvijestio potpredsjednik Vlade Medveda i Miloševića da je s radom započeo najveći gospodarski subjekt u Glinima, Drvni centar Glina.

N1 pratite putem aplikacije za Android | iPhone / iPad | i društvenih mreža Cvrkut | Facebook | Instagram.

Oznake

Source link

Facebook Komentari