Park za pse u Splitu 3 pregledala policija i komunalni redari: Otrovani mamci nisu pronađeni!

0
2
Park za pse u Splitu 3 pregledala policija i komunalni redari: Otrovani mamci nisu pronađeni!
U cilju provjere iznesenih navod i utvrđivanja činjenica, policijski službenici Druge policijske postaje Split jučer su nekoliko puta tijekom dana obišli i nadzirali navedeno područje. Zajedno s komunalnim redarom policijski službenici su izvršili obilazak parka i prostora oko parka.
Tijekom zajedničkog postupanja i pregleda parka nisu pronađeni navodni mamci.
U cilju daljnjeg utvrđivanja činjenica kontaktirali smo šest veterinarskih ordinacija na području grada Splita, te je utvrđeno kako u posljednjih mjesec dana niti jedan vlasnik kućnih ljubimaca nije zatražio liječenje ljubimca vezano trovanje na području grada Splita.
Temeljem do sada utvrđenih činjenica nismo utvrdili istinitost informacija da su na Splitu 3 u parku za pse postavljeni otrovani mamci. Napominjemo kako do danas nismo zaprimili ni prijavu o trovanju kućnih ljubimaca na tom području.“, izvijestila je PU splitsko-dalmatinska.

Koristimo priliku ukazati građanima na potrebu da ukoliko uoče događaje ili negativne pojave u svojoj okolini, neka se prvo obrate policiji i podnesu prijavu, a oni će poduzeti sve mjere iz sve nadležnosti i utvrditi okolnosti događaja i činjenice.



Source link

Facebook Komentari