Duvnjak ispada iz najbolje momčadi Hrvatske svih vremena? Na Indexu biraj najboljih 7

0
1
Duvnjak ispada iz najbolje momčadi Hrvatske svih vremena? Na Indexu biraj najboljih 7


ZBOG njih godinama gubimo živce, proživljavamo drame i slavimo najveće uspjehe hrvatskog sporta. Glasaj u velikoj anketi Indexa i izaberi najbolju rukometnu postavu svih vremena.

Rukomet je po broju osvojenih velikih medalja i trofeja najuspješniji sport u Hrvatskoj od osamostaljenja. Hrvatska se na rukometnoj sceni pojavila na Euru u Portugalu 1994. i odmah osvojila prvo odličje, brončanu medalju. Iduće godine Hrvatska je uzela svjetsko srebro na Islandu, a prva velika generacija hrvatskog rukometa zaključila je svoju priču olimpijskim zlatom u Atlanti 1996.

Nakon toga su uslijedili pad i suša medalja koja je trajala do Portugala 2003. kad su Balić, Džomba, Metličić i ostali osvojili svjetsko zlato, a 2004. i olimpijsko u Ateni.

Hrvatska rukometna reprezentacija je od osamostaljenja osvojila dva olimpijska zlata i jedno svjetsko, a jedino joj nedostaje titula europskog prvaka. Hrvatski rukometaši u kolekciji imaju još tri svjetska srebra, tri europska srebra, tri europske bronce i jednu svjetsku.

Od 1994. do danas dres hrvatske reprezentacije nosili su brojni velikani, majstori rukometa. U anketi koja je pred vama izabrali smo po pet igrača na svakoj poziciji u posljednjih 26 godina, a na vama je da svojim glasovima izaberete najbolju sedmorku hrvatskog rukometa u povijesti.

BIRAJTE GOLMANA

 

BIRAJTE LIJEVO KRILO

 

BIRAJTE DESNO KRILO

 

BIRAJTE SREDNJEG VANJSKOG

 

BIRAJTE LIJEVO VANJSKOG

 

BIRAJTE DESNOG VANJSKOG

 

BIRAJTE PIVOTA

 

BIRAJTE NAJBOLJEG OBRAMBENOG IGRAČA

 

 

Želite li momentalno primiti rezultate utakmica Hrvatske, sve vijesti i reakcije sa Svjetskog rukometnog prvenstva instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: rukomet

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source link

Facebook Komentari