Mladiću koji je u Zagrebu pucao u 40-godišnjaka određen istražni zatvor

0
5
Mladiću koji je u Zagrebu pucao u 40-godišnjaka određen istražni zatvor


SUDAC istrage Županijskog suda u Zagrebu odredio je istražni zatvor 28-godišnjaku protiv kojeg je pokrenuta istraga zbog pokušaja ubojstva 40-godišnjaka u kojega je prošloga tjedna pucao u zagrebačkoj Južnoj ulici.

Sudac istrage 28-godišnjaka je pritvorio zbog opasnosti od ponavljana kaznenog djela, dok je odbio prijedlog tužiteljstva za određivanje istražnog zatvora zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke, priopćilo je Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu.

Tužiteljstvo navodi da je 28-godišnjak 6. siječnja oko 13:40 sati došao taksijem do Južne ulice u kojoj živi 40-godišnjak. Nakon što je izašao iz taksija, 28-godišnjak se maskirao zaštitnom maskom i kapuljačom te je došao do obiteljske kuće muškarca s kojim od prije ima nerazjašnjene imovinske odnose.

Tada je između njih izbila svađa, nakon čega je 28-godišnjak prema 40-godišnjaku ispalio nekoliko hitaca iz pištolja i jednim ga zrnom pogodio u lijevo ramene.

Osumnjičenik je zatim pobjegao, dok je ozlijeđeni kolima hitne pomoći prevezen u KBC Zagreb gdje je utvrđeno da je zadobio tešku tjelesnu ozljedu opasnu po život.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source link

Facebook Komentari