U Zadarskoj županiji 165 je novih slučajeva zaraze koronavirusom

0
2
U Zadarskoj županiji 94 novozaraženih, dvojica umrla

Na području Zadarske županije 165 je novih slučajeva zaraze koronavirusom, a pozitivne nalaze dobilo je sedmero pacijenata i djelatnica Psihijatrijske bolnice Ugljan te još jedan štićenik Doma za starije i nemoćne osobe Zadar.

Kako je u petak izvijestio županijski Stožer civilne zaštite, jučer je testiran 581 uzorak, u izolaciji i samoizolaciji je 2564 stanovnika, a ozdravilo je 206 osoba. Trenutačno je aktivno 1789 slučajeva zaraze koronavirusom.

Među novooboljelima 80 ih je s područja Zadra, devetero u Biogradu, osmero u Preku, sedmero u Poličniku, po petero u Benkovcu, Obrovcu i Sv. Filipu i Jakovu, po četvero u Bibinjama, Kalima, Ninu, Pagu, Škabrnji i Viru, po troje u Pakoštanima, Stankovcima i Vrsima, po dvoje novooboljelih potvrđeno je u Polači i Sukošanu te po jedna osoba u Galovcu, Gračacu, Kolanu, Novigradu, Pašmanu, Posedarju, Privlaci, Ražancu i Zemuniku Donjem.

U Općoj bolnici Zadar hospitalizirano je 58 pacijenata, od kojih je devetero na respiratoru, a u Specijalnoj bolnici Biograd na Moru liječi se 24 pacijenata.

Policija nije zabilježila nijedno kršenje samoizolacije.Source link

Facebook Komentari