Zoran Mamić: Imali smo bolje prilike koje nismo iskoristili

0
7
Zoran Mamić: Imali smo bolje prilike koje nismo iskoristili


DINAMO je u derbiju 12. kola na gostovanju kod Osijeka upisao prvi poraz u HNL-u ove sezone. Osijek je pobijedio rezultatom 2:0. Strijelci za domaću momčad bili su Marin Pilj i Mihael Žaper, oba u drugom poluvremenu.

Unatoč porazu, momčad Zorana Mamića bila je bolja, posebno u prvom dijelu, gdje je imala nekoliko izraženih prilika. U drugom poluvremenu Osijek je zabio iz svoje prve prilike za gol.

Dinamo nije iskoristio velike prilike Jakića i Gavranovića

“Čestitke Osijeku na pobjedi i čestitke njihovu vrataru Ivušiću na fantastičnoj predstavi. Nogomet se igra za golove, a mi svoje dobre prilike koje smo imali nismo iskoristili i nismo zabili golove. Osijek je to kaznio i na kraju zasluženo pobijedio”, kazao je trener Dinama.

On je zbog odsustva Lovre Majera u veznom redu krenuo u formaciji 4-4-2 s napadačima Gavranovićem i Petkovićem.

“Imali smo dosta problema u pripremi utakmice zbog reprezentacije i zbog bolesti. Pokušali smo izvući najbolju varijantu. Nakon početnih 10 ili 15 minuta preuzeli smo igru i kontrolu nad utakmicom, imali dvije fantastične situacije plus udarac Petkovića koji je Ivušić obranio. Treba zabit gol jer na ovakvoj utakmici nema puno prilika, a kada dođu, treba ih iskoristiti da bi rezultat bio pozitivan.”

Zbog koronavirusa su odsutni bili Majer i Gvardiol

Osim Majera, nedostajali su i stoperi Joško Gvardiol te Dino Perić. Majera i Gvardiola nije bilo zbog koronavirusa dobivenog za vrijeme reprezentativnog okupljanja.

“Živimo u takvim vremenima, neke druge stvari nam kroje sastave, ali moramo se prilagoditi. Kako njima, tako i nama. Moramo iz te situacije izvući najbolje što možemo”, zaključio je Mamić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source link

Facebook Komentari