Pep: Pa nije valjda Mourinho doktor?

0
2
Pep: Pa nije valjda Mourinho doktor?


PEP GUARDIOLA odgovorio je Joseu Mourinhu prije današnjeg derbija Manchester Cityja i Tottenhama na tvrdnju da je City tražio poštedu Raheema Sterlinga u utakmicama Engleske u Ligi nacija.

Tottenham danas dočekuje City u Premiershipu od 18:30.

“Mourinho je sigurno pričao s doktorima u Engleskoj i Manchester Cityju. Mora da je to napravio, osim ako i on nije doktor”, odgovorio je kroz šalu Pep pa nastavio u ozbiljnijem tonu:

“Slušajte, neću ništa odgovarati o Mourinhu. Optužio nas je da smo napravili nešto što nismo pa mu sada odgovaram, mislim da treba pričati s doktorima o takvim stvarima”, poručio je Pep.

Španjolac je potpisao novi dvogodišnji ugovor u Cityju. Ako odradi ugovor do kraja, to znači da će ostati sedam godina u Cityju, najviše u bilo kojem klubu tijekom svoje karijere.

“Kad sam došao ovamo, nisam očekivao da ću ostati sedam godina. Nisam siguran što će se dogoditi, iskreno, sve ovisi o rezultatima. Uspješni smo i sretni pa zašto ne bih ostao do kraja? Osvojili smo osam trofeja u zadnje tri godine, uživam u poslu”, poručio je Pep.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source link

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime