Mamić uvjerljivo zadnji, a njegov bivši trener najbolji u regiji. Glasanje još traje

0
3
Mamić uvjerljivo zadnji, a njegov bivši trener najbolji u regiji. Glasanje još traje


JOŠ SAMO dva sata možete glasati u izboru za najboljeg trenera u regiji. Koji trener iz zemalja pokojne Jugoslavije ima najbolje karakteristike, a tko je najslabije ime na tržištu? 

 

U anketi Index Sporta u vodstvu je trener Osijeka Nenad Bjelica koji je sinoć pobjedom protiv Dinama ušao u borbu za naslov prvaka, iako je dobio više negativnih glasova od Slovenca Matjaža Keka, koji je na drugom mjestu sa 9,6 tisuća pozitivnih i 2,6, negativnih glasova publike i korisnika Indexa. Napetije je pitanje tko će ući u top tri na Balkanu: Ivan Jurić u Serie A s Veronom muči velikane koji njegovoj momčadi ne mogu zabiti gol, ili omiljeni bivši izbornik Slaven Bilić koji je s WBA izborio ulazak u Premiership i kojem je jedini cilj tu i ostati. Zasad je bez pobjede nakon devet utakmica, ali objašnjava da WBA nije na dnu, već jedan korak do opstanka.

Kada smo prije godinu dana birali najboljeg trenera Hrvatske, Bilić je završio drugi iza uvjerljivog pobjednika Nenada Bjelice, tada trenera Dinama. Niko Kovač koji se s Monacom bori za vrh francuske lige i ruši moćni PSG, kao i izbornik Hrvatske Zlatko Dalić zabilježili su pad na regionalnoj ljestvici, s trećeg i četvrtog na sedmo i osmo mjesto. Osim Bilića i Jurića, ispred njih su se ugurali Ivan Leko, trener Bruggea te izbornik mlade reprezentacije Igor Bišćan. 

Na zadnjem mjestu zasad je uvjerljivo trener prvaka Hrvatske Zoran Mamić. Iako je Dinamo prvi na ljestvici HNL-a te skupine Europa lige, Mamiću ste dali preko deset tisuća negativnih glasova. 

U anketi glasajte do ponoći, a podsjećamo da trenere pomicanjem strelica možete rušiti ili dizati na ljestvici negativnim i pozitivnim glasovima. U komentarima nam pišite koga biste još stavili na popis najboljih trenerskih stručnjaka i regiji i zašto. 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source link

Facebook Komentari