HDZ izabrao vodstvo: U Sinju se sprema drugi krug, Škaričić poražen u Omišu

0
2
HDZ izabrao vodstvo: U Sinju se sprema drugi krug, Škaričić poražen u Omišu

Omiš

Onomad se govorilo kako je njegovo političko vrijeme odbrojano, ali gotovo da i nije začudila kandidatura Ivana Škaričića, proslavljenog ‘instaliranog’ ravnatelja županijskih Domova za starije i nemoćne osobe za predsjednika HDZ-a u Omišu.
Istom tom Omišu u kojem je postao simbol za podrugivanje. Kad su nekoliko godina unatrag njega srušili na mjestu gradonačelnika, onda je on pokušao srušiti nezavisnog Ivana Kovačića. Sve je ostalo na pokušaju kojeg su proglasili ‘činom kukavice’. Škaričić je izgubio pored Josipa Banovića.

Sinj

Slično je, u epitetima katastrofe, bilo gledati i sinjski HDZ. Staru garnituru smijenio je Domagoj Vučić pored Anđelka Bilandžića i Marka Križanca. Ovaj drugospomenuti bio je već ranije tema nekoliko tekstova, sve zbog tolike doze precijenjenosti i stranačkih pogodovanja koja su rušila i temeljne ljudske vrijednosti. Politička ga je struja postavila na mjesto ravnatelja jedne sinjske osnovne škole. Članstvo mu nije dalo potrebnu podršku.

U Sinju će se, tako, o predsjedniku gradskog HDZ-a odlučiti 6. prosinca. U drugi krug idu dosadašnji čelnik Anđelko Bilandžić i Domagoj Vučić. Bilandžić je pobjednik prvog kruga glasovanja.Source link

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime