Lajkujte našu Facebook stranicu

Lajkujte našu Facebook stranicu

Nove Vijesti

Popularnog glumca upitali šta misli o tome što mu je supruga debela, a on dao odgovor koji je začepio svima usta

Ovaj popularni glumac nam dolazi iz Irske, radi se o popularnom irskom glumcu Pirsu Brosnanu, koji nas je oduševio sve u filmu iz video igre Džejms Bond.

Osim što je vrhunski glumac, Pirs Brosnana je pokazao da ima veliku ljubav u sebi koju čuva za svoju suprugu, sa njom je uvijek bio u dobrim i lošim danima.

Licemjeri Holivuda pokušavaju srozati izgled njegove supruge na sve mogue načine, radi se o Kili Šej Smit, koja je sa Brosnanom u braku od 2001. godine, a on je jako poseban, nije tip muškarca koji mijenja žene kao čaraoe, on je dosljedan jednoj sa kojom uživa.

Teško je naći ovakvu ženu danas, zaista ima veliku dozu šmeka, sa svojom suprugom je u braku već 17 godina. On je imao i sa novinarima okršaj, koji su pokušali da srozaju izgled njegove supruge.

A njegova supruga se sa viškom kilograma bori, ima veliki višak kilograma, a kada su ga novinari upitali da li mu smeta što mu je supruga debela, dao im je savršen odgovor. Kazao je šmekerski kako je podržava u njeoj dijeti, ali da mu ne smeta njen višak kilograma. On nju voli kakva god da je.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *