Lajkujte našu Facebook stranicu

Lajkujte našu Facebook stranicu

Nove Vijesti

Nakon razvoda bivša stjuardesa se uobrazila. Kristina Kija Kockar skoro gola na balkonu luksuznog hotela (FOTO)

Kristina Kockar je nedavno stavila tačku na brak sa Slobom Radanovićem. Naime, oni su jučer definitivno odlučili da stave tačku na svoj brak i sve je bilo izuzetno emotivno. Naime, njih dvoje su definitivno odlučili da se ne mire i tu je definitivno stavljena tačka na njihov brak.

Na osnovu njenog izraza lica, dalo se zaključiti da je popularnu Zrenjaninku neko vidno uznemirio, pa je izletela na terasu umotana samo u peškir.

Ubrzo nakon poziva riješila je da napravi neki selfi na suncu, vjerovatno kako bi se malo opustila poslije svađe…

I pošlo joj je za rukom jer je vratila osmijeh na lice, a i mi smo uživali u pogledu i imali šta da zabilježimo u Donjoj Lastvi u “Vili Jelena”, gde je Kija boravila.

Inače, treba napomenuti da je Kristina pobjednica rijaliti programa Zadruga. Postala je izuzetno popularna nakon te pobjede ali i za vrijeme trajanja samog rijalitija i danas je vjerovatno jedna od najpopularnijih žena u Srbiji. Ona se trenutno upustila u muzičke vode i snimila je pjesmu sa Ministarkama koja je postala viralna i za svega jedan dan je premašila milion pregleda. Šta vi kažete na ovaj atraktivni izgled Kije Kockar.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *