Lajkujte našu Facebook stranicu

Lajkujte našu Facebook stranicu

Nove Vijesti

Kralj narodne muzike pokazao prikriveni nacionalizam: Legenda Šaban Šaulić podržala ratnog zločinca i tako izazvala lavinu komentara (video)

16.krajiški teferič je održan u Velikoj Kladuši, okupilo se oko dvije hiljade ljudi, a glavna zvijezda večeri je bio načelnik opštine Velika KLaduša, Fikret Abdić – Babo.

On je oduvijek glasio za pjevača kojem skoto niti jedan na našim prostorima ne može da parira, a bar što se tiče vokalnih sposobnosti. Ovaj vrhunski pjevač je u prošlosti znao imati mnogo ispada, a podsjećamo vam da je na sebi imao kapu sa obilježjem vojske Srbije kada je bio predsjednik žirija u Zvezdama Granda. Radi se naravno o Šabanu Šauliću.

Ipak, prije nekoliko dana se dogodio najnoviji ispad, tim potezom je i sam pokazao i dokazao da je muzičar koji će sve reći i uraditi za novac, nebitno mu je da li se radi već o nekom ratnom osuđenom zločincu ili ne, kod njega je u prvom planu uvijek honorar.

Četvrtog augusta, u Velikoj Kladuši je održan 16. Krajiški teferič koji je okupio oko dvije hiljade ljudi, glavna zvijezda večeri je bio načelnik opštine Velika KLaduša, Fikret Abdić – Babo.

Gotovo da nije bilo nijedne izgovorene rečenice da nije spomenuo BABO; slobodno možemo da kažemo kako je ovaj teferič bio samo još jedno zaluđivanja naroda, lažno prikazivanje stvarnog stanja u Velikoj Kladuši, da bi se što bolji rezultat ostvario na izborima koji nam slijede, da bi pojedinci imali koristi od toga, a dok će obični ljudi i dalje tražiti vize za odlazak u inostranstvo.

Teferič koji je dokaz da je kod napaćenog naroda uvijek prolazilo ono hljeba i igara, a to što je velika većina u dijaspori, a ostali gledaju da bi postali dio dijaspore, to smo svi zaboravil

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *