Lajkujte našu Facebook stranicu

Lajkujte našu Facebook stranicu

Showbizz

Ceca odsjekla kosu: Anastasija objavila odmah fotografiju svoje majke koju ćete sigurno pet minuta gledati

NA SVOM INSTAGRAM NALOGU, ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ JE ODLUČILA DA PODIJELI JEDAN VIDEO SNIMAK SVOJE MAJKE, MOGLI SU SVI VIDJETI NJENU PROMJENU U IZGLEDU. VEĆ DUŽI NIZ GODINA, CECA IMA DUGU KOSU PO KOJOJ JE PREPOZNATLJIVA, POVREMENO NJOJ PROMIJENI BOJU, ODLUČILA JE SADA PROMIJENITI IMIDŽ, ODNOSNO DA SE OŠIŠA.

Popularna folkerka je napravila paž, nasmijana se pojavila na snimku koji je objavila njena mezimica, njena Anastasija, očigledno je bila itekako zadovoljna svojim novim izgledom.

Inače, djevojačko prezime Cece Ražnatović je Veličković, najveća zvijezda na estradnom nebu u regionu zajedno sa Lepom Brenom. A njoj su inače i njeni obožavaoci davali razne nadimke, kao što je majka nacije, Ceca nacionale, srpska majka, kraljica turbo folka, to vam je sve dovoljno koliko je zapravo ona bila popularna.

Rođena je u mjesto Žitorađi, selo koje je smješteno u južnoj Srbiji. 14.juna 1973.godine je rođena, a njena majka Mira je učiteljica po struci i radi u jednoj osnovnoj školi, dok je njen otac mašinbravar po zanimanju, u mjestu Žitorađe je postao funkcioner, kasnije je i predsjednik opštine postao.

Ceca ima i mlađu sestru Lidiju 11 mjeseci, njih dvije su nerazdvojne, živjele su do skoro zajedno, njih dvije je odgojio otac Čedomir, baba Velika, obzirom da su roditelji bili dosta zauzeti.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *