Lajkujte našu Facebook stranicu

Lajkujte našu Facebook stranicu

Showbizz

Poznati pjevač ispitan u policiji: Halid Muslimović pretukao ženu

Poznati bosanskohercegovački pjevač, Halid Muslimović, našao se pod istragom policije, zbog sumnje da je pretukao 45-godišnju ženu, kojoj je takođe poslije toga prijetio riječima da će je pojesti mrak.

Policijska istraga je pokrenuta nakon što je S.B.(45) Policijskoj upravi Banja Luka prijavila da ju je Muslimović napao u Kozarcu, dok su se automobilom vozili u Banja Luku, gdje ona stanuje.

Ova žena je prijavila da su se Muslimović i ona posvađali između dva i tri sata ujutru 27. jula, nakon čega joj je on više udaraca zadao u predjelu lica i tijela. Navela je u prijavi kako ju je, po dolasku u Banja Luku izbacio iz automobila.

Kada mu je ona rekla da će ga prijaviti policiji, on se tada još više razbijesnio i počeo da joj prijeti da će je voziti u gepeku i da će je progutati mrak – rekao nam je izvor blizak istrazi.

Portparol PU Banja Luka Marija Markanović je potvrdila da je prijava zaprimljena.

Policija je ispitala Muslimovića, a nakon kompletiranja predmeta, bit će dostavljen izvještaj protiv njega Okružnom javnom tužilaštvu u Banjoj Luci, rekla je Markanović.

Prema našim saznanjima, Muslimović se tereti za krivična djela nanošenje tjelesnih povreda, kao i ugrožavanje sigurnosti.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *