Lajkujte našu Facebook stranicu

Lajkujte našu Facebook stranicu

Nove Vijesti

Čuli su se krici iz smrskanog automobila: U saobraćajnoj nesreći poginula srbijanska pjevačica

Rosita Trajanović koja ima 48 godina je majka poznate manekenke Sare Trajanović, koja je poginula jučer u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Mladenovac – Mali Požarevac kod Malog polja, a to je potvrdila njena prijateljica i pjevačica Vane Šokčić.

Vanesa je skrhana od bola, u šoku je, nije cijelu noć spavala, očekivala je da će joj neko javiti da je ona živa i da je bolje. Pokušala ju je kontaktirati preko Fb, ali je vidjela da ona nije bila na mreži. Zaspala je pred zoru, kada su probudile loše vijesti. Teško joj je, njih dvije su u isto vrijeme počele baviti se muzikom, jako su bliske bile.

Inače, Rosita je bila u automobilu marke Peugeot, vatrogasci su je izvukli iz njega, hitno je u UC prevezena. Dogodila se nesreća kada je jedan automobil prešao u suprotnu traku, sudario se sa drugim. Utvrđeno će nakon istrage biti kako je drugi automobil prešao u drugu traku gdje je izazvao direktan sudar.

Oba automobila su uništena od siline udara, svi su mislili da sigurno ima mrtvih, a kasnije su se čuli krici povrijeđene žene iz uništenog automobila, koja je imala prelom obje noge. Bila je prikliještena, hitna je morala sčekati vatrogasce da je napolje izvuku, priča jedan od očevidaca.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *